Mijn account Contact opnemen

Veterinaire sector

Kwaliteitscontrole in de veterinaire sector met onze voedingsbodems.

Veterinaire sector

Mediaproducts BV levert voedingsbodems voor de veterinaire sector. Onze voedingsbodems kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden bij het identificeren van verschillende veterinaire schimmels of infecties. Met onze voedingsbodems als basis kunt u onderzoek doen naar de groei van verschillende micro-organismen.

Betrouwbare diagnostiek in de veterinaire sector begint met een betrouwbare voedingsbodem. Het resultaat van uw onderzoek hangt grotendeels af van de kwaliteit van de voedingsbodem en het monster. Mediaproducts zorgt ervoor dat uw voedingsbodem van de hoogst mogelijk kwaliteit is, volledig afgestemd op uw wensen. Onze producten worden op basis van maatwerk gerealiseerd, elk type voedingsbodem wordt daarom specifiek op basis van uw aanvraag geleverd.

De voedingsbodems voor de veterinaire sector zijn geproduceerd conform ISO 9001:2015. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogst mogelijke productkwaliteit. Elk (maatwerk) product voor de veterinaire sector wordt geleverd met een CE-markering en QC-certificaat.

Heeft u een veterinair vraagstuk voor ons?

Neem contact op