Mijn account Contact opnemen

Onze doelstellingen

Onze misie, visie en streven naar perfectie

Service, kwaliteit, flexibiliteit en snelheid.

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen binnen de Europese Gemeenschap.

Onze doelstellingen zijn samen te vatten in vier kernwaarden; Service, kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Om maximale klanttevredenheid te bereiken hebben we bovenstaande kernwaarden hoog in het vaandel. Zo kan Mediaproducts in het geval van calamiteiten (MRSA, ESBL, VRE, CRE, etc.) zeer snel bestellingen produceren en uitleveren, soms is een spoedlevering zelfs op dezelfde dag mogelijk. Hiervoor hebben we nauw overleg met het aanvragend laboratorium. Door de klantwens goed in kaart te brengen zijn we vervolgens in staat om een passend product uit te leveren.

Mediaproducts BV is door Lloyd’s Register Nederland B.V. gecertificeerd als producent van voedingsbodems. Door het ISO 9001.2015 certificaat mag Mediaproducts BV CE gemarkeerde voedingsbodems leveren in de gehele Europese Unie. De samenwerking met Lloyd’s Register Nederland BV is tot stand gekomen om er zorg voor te dragen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen binnen de Europese Gemeenschap.

tot 2001

Vòòr 2001 werd door de afdeling Mediabereiding uitsluitend geproduceerd voor de interne organisatie van het Laboratorium voor Infectieziekten. Het Laboratorium voor Infectieziekten heette toen Streeklaboratorium voor de Volksgezondheid voor Groningen en Drenthe.

vanaf 2001

Sinds 2001 worden in toenemende mate media geproduceerd voor laboratoria buiten het eigen verzorgingsgebied in Groningen en Drenthe. De vraag was telkens: "Kunnen jullie maken wat wij willen, op de manier zoals wij dit gewend zijn van onze eigen mediabereiding?" Het antwoord daarop is steevast: "Wij zijn uw externe mediabereiding!"

Ontstaan Mediaproducts BV

In 2005 hebben we besloten om deze succesvolle commerciële activiteit te plaatsen in een verzelfstandigde vennootschap: Mediaproducts BV is geboren.

Nieuw pand Mediaproducts BV

In 2011 is Mediaproducts BV begonnen aan de bouw van een nieuw en modern bedrijfspand op het Zernikepark. Dit pand is helemaal naar onze wensen en de hoogste kwaliteitseisen gebouwd. Maatwerk tot in detail, waardoor wij nu een prachtige en toekomstbestendige productiefaciliteit hebben.

Overname Mediaproducts BV

Door overname in 2019 bekomt Mediaproducts BV. een nieuwe aandeelhouder. Nieuwe samenwerkingsverbanden met EWC Diagnostics BV, Tritium Microbiologie BV. en Xebios Diagnostics GmbH worden hiermee aangeboord. Mediaproducts BV. wordt aangesterkt door nieuwe concepten en logistieke mogelijkheden.

2001

2001

2005

2012

2019

Slepen
Terug naar overzicht