Mijn account Contact opnemen

Dit is wat we doen

Een overzicht van onze services en diensten

Dit is wat we doen

Alle informatie over onze diensten en producten

Mediaproducts BV is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten voor laboratoria. Klik in onderstaand overzicht op een specifieke dienst om meer informatie te lezen. Voor additionele vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze vertegenwoordiger.

Mediaproducts is gespecialiseerd in het leveren van voedingsbodems voor verschillende sectoren. Onze voedingsbodems vormen de basis voor gedegen onderzoek. Ons aanbod van voedingsbodems bestaat inmiddels uit ruim 1700 verschillende producten. Dit aanbod wordt continu uitgebreid.

Onze producten worden veelal op maat gemaakt voor onze afnemers. Mediaproducts produceert op dit moment meer dan 1700 verschillende producten voor een groot aantal laboratoria in Europa. Daarnaast fungeert Mediaproducts als toeleverancier voor commerciële ondernemingen die deze voedingsbodems doorverkopen aan hun klanten.

Door de grote variëteit in de uit te leveren voedingsbodems zijn we ons ervan bewust dat geen enkele klantvraag hetzelfde is. Doordat de opgeleverde producten vaak in opdracht van het aanvragende laboratorium geproduceerd worden, beschouwen we de recepten als eigendom van de klant. Het leveren van voedingsbodems op maat is voor Mediaproducts BV aan de orde van de dag. Onze gespecialiseerde collega’s komen dan ook graag met u in gesprek over uw exacte wensen, uw wens of doel is leidend in het productieproces.

Mediaproducts is in staat om steriliteitscontroles en kiemgetalbepalingen van luchtmonsters te verrichten. Deze controles worden uitgevoerd voor ziekenhuizen, laboratoria en bedrijven. Bij een dergelijke controle wordt er getest op de aanwezigheid van micro-organismen, om op basis van de uitkomsten van het onderzoek conclusies over de luchtkwaliteit te doen.

Onze producten vallen onder de zogenaamde In-vitro Diagnostica (IVD’s). Wij produceren volgens de actuele kwaliteitseisen (ISO 9001) en voorzien onze producten van een CE-keurmerk. Per product zijn de resultaten van de kwaliteitscontrole en dossiers altijd inzichtelijk.

Terug naar overzicht