Mijn account Contact opnemen

Het maatwerk proces

Het proces

Samenwerken om een maatwerk product te creëren voor uw onderzoek

Maatwerk is bij Mediaproducts aan de orde van de dag. Onze processen zijn ingericht op een succesvolle samenwerking tussen ons lab en de opdrachtgever. Om een beeld te krijgen van dit proces staat deze hieronder omschreven.

Scroll voor het proces

Vaststellen van eisen

Elke samenwerking begint met een specifieke vraag of uitdaging. Onze voedingsbodems kunnen bijdragen aan de oplossing. Elke sector vraagt om een specifieke oplossing, via onderstaande links leest u meer over de sectoren waarin we actief zijn.

Bespreken van eisen

Na het bepalen van uw eisen aan het product komen we graag met u in gesprek. Geen product is hetzelfde en het leveren van een goede oplossing om aan uw eisen te voldoen is voor Mediaproducts aan de orde van de dag. Onze werknemers helpen u graag met het bepalen van de juiste voedingsbodems voor uw specifieke uitdaging. Samen komen we tot de kern van het product.

Nu bellen

Samenstellen van product

Na het vaststellen van uw eisen starten we met het samenstellen van uw product. Onze laboratoriummedewerkers stellen uw bestelling samen op basis van de besproken wensen.

Uitleveren van het product

Zodra uw product is geproduceerd, kan deze uitgeleverd worden. In sommige gevallen is zelfs een spoedlevering op dezelfde dag nodig, hierbij kunt u denken aan calamiteiten zoals MRSA, ESBL, VRE of CRE. In het geval van een spoedlevering zal dit gebeuren in nauw overleg met het aanvragend laboratorium.

Neem direct contact op met onze medewerkers. We denken graag met u mee!

Neem contact op!