Mijn account Contact opnemen

Dit zijn wij

Onze missie, visie en het streven naar het perfecte product

Wij zijn Mediaproducts BV

Een kijkje achter de schermen, het team van Mediaproducts staat voor u klaar.

Het Mediaproducts BV team bestaat uit gedreven professionals met een passie voor op maat gemaakte voedingsbodems. Onze laboranten staan garant voor de beste producten. Bekijk onze medewerkers in onderstaand overzicht.

Slepen

De rolverdeling in het lab

Het Mediaproducts laboratorium is van onschatbare waarde in het productieproces van onze voedingsbodems. Om u een beeld te geven van de processen en de bijbehorende rollen hebben we de verschillende rollen omschreven.

Onze missie en visie

Missie

‘Speciale media worden door de grote producenten in Nederland en Europa niet geproduceerd. Het is onze missie om de markt van specialties volledig te veroveren in Nederland.’

Parallel aan deze missie voor de Nederlandse markt heeft Mediaproducts BV de ambitie om in Duitsland, België en Luxemburg deze formule eveneens toe te passen.

Visie

De visie van Mediaproducts BV is een samenspel van de volgende kernwaarden:

Kwaliteit
Mediaproducts BV is een door Lloyd’s Register Nederland B.V. gecertificeerde producent van voedingsbodems (ISO 9001.2015), die CE gemarkeerde voedingsbodems mag leveren binnen de Europese Gemeenschap. Wij hebben voor begeleiding en controle van Lloyd’s Register Nederland B.V. gekozen om glashelder te maken dat onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen die gelden binnen de Europese Gemeenschap.

Snelheid
Leveringen van producten worden zeer snel uitgevoerd bij producten die op voorraad zijn. In overleg met de aanvrager wordt een spoedbestelling dezelfde of volgende dag afgeleverd bij het laboratorium. Nieuwe producten worden, na overeenstemming met aanvrager over samenstelling van het product en de prijs, zo spoedig mogelijk uitgeleverd.

Flexibiliteit
Nieuwe producten worden geproduceerd op basis van de receptuur van het aanvragend laboratorium. Wij beschouwen deze recepten als eigendom van de aanvrager. De wensen van de klant worden centraal gesteld. Mediaproducts BV levert door deze werkwijze service als een eigen interne afdeling mediabereiding.

Service
In het geval van calamiteiten (MRSA, ESBL, VRE, CRE, etc.) kan het bestellen en uitleveren van voedingsbodems ook plaatsvinden op de kortst mogelijke termijn. Dit zal altijd gebeuren in nauw overleg met het aanvragend laboratorium.