Mijn account Contact opnemen

Medische sector

Waarom Mediaproducts BV als leverancier van voedingsbodems?

Medische sector

De medische sector behoort tot de grootste afzetmarkt voor Mediaproducts en dat is niet zonder reden. Gerenommeerde instanties zoals (academische) ziekenhuizen en streeklaboratoria kiezen voor Mediaproducts. Wij leveren kwalitatief hoogstaande producten en beschikken over de belangrijke ISO certificaten. Op deze pagina lichten we graag de meerwaarde van onze dienstverlening aan de medische sector toe op basis van enkele concrete voorbeelden en resultaten.

In een sector waar de foutmarge minimaal is bent u aangewezen op de kwaliteit en bekwaamheid van uw leveranciers. In Mediaproducts vindt u de kwalitatief hoogstaande leverancier waar u naar zoekt. Met onze jarenlange ervaring als leverancier van verschillende organisaties in de medische sector, is Mediaproducts de aangewezen partij voor het leveren van voedingsbodems en andere laboratoriumproducten. Onze kennis en kunde op het gebied van voedingsbodems stelt ons in staat om met u mee te denken en om gericht te adviseren op het gebied van media. Daarin zijn we uniek in de markt.

Onze producten worden conform ISO 9001:2015 geproduceerd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de hoogst mogelijke kwaliteitseisen worden gesteld. Alle voedingsbodems voor de medische sector worden geleverd met een CE-markering en QC-certificaat.

Benieuwd of wij van dienst kunnen zijn bij uw onderzoek?

Contact opnemen